Polisen rapporterar

Söndagen den 6 januari
00:10
TRAFIKOLYCKA, Mörsilsgatan. Polis kallas till platsen med anledning av att en personbil kört in i en stillastående personbil. Enligt vittnen har de som färdats i aktuell bil lämnat denna springande från platsen.

00:24 VÅLDTÄKT, Frösunda. Polisen får in ett samtal från en taxiförare som anträffat en kvinna som uppger att hon blivit våldtagen av tre gärningsmän. Detta skulle ha skett för tjugo minuter sedan. Polisen har flera enheter i området som arbetar med att lokalisera gärningsmännen och en aktuell brottsplats. Brottet skall ha skett i anslutning till en busshållplats vid Frösundavik. Polisen har inlett en förundersökning avseende våldtäkt och spärrat av brottsplatsen.

00:55 BRAND, Bällstavägen. Räddningstjänst och polis kallas till adressen med anledning av en befarad större brand i en industrilokal. Det visar sig vara en kabelbrand ute i det fria och således ingen industrilokal som brinner. Räddningstjänsten har branden under kontroll och polisen biträder under släckningsfasen.

02:59 INBROTT, Hamburgerrestuarang på Ångermannagatan. Polis och väktare kallas till adressen med anledning av ett konstaterat inbrott.

18:16 INBROTT, Logdansvägen. Polis kallas till adressen med anledning av ett konstaterat inbrott i en lägenhet.


Måndagen den 7 januari
00:48 RATTFYLLERI, Ursviksvägen. Bilist stoppad och kontrollerad. Föraren misstänkt för drograttfylleri

03:14 SKADEGÖRELSE, Elinborgsbacken. Någon som kastat in en sten genom ett fönster. Gärningsman har lämnat platsen enligt anmälaren. Patrullen skriver anmälan.